God morgon

Sovmorgon idag? Inte här i alla fall.
Tino kom springandes in till oss strax efter 5-tiden i morse.
Efter ett tag startade vi bompa, familjemys och för en gångs skull låg vi all i sängen och tittade på bompa! Fy såå otroligt mysigt!!
Synd att det händer så sällan!

En tidig morgon och Alissia passar redan på att ta sig en vila. Tino sitter och tittar på dinosaurietåget varvat med både Pippi & Karlsson på taket :) han har även provat mammas lack, fina färger valde han. Rött, lila sedan en gul/aprikos och vanligt glitter. Dock syns inte alla färgerna på hans fina lilla hand.

Dags att hoppa in i duschen och starta denna dag på riktigt. Om någon timme är det dags för Bvc! Spännande :)


Måndag

Vilken dag!
Klockan ringde redan 4.20!
Ja, korkat att gå upp så tidigt när bussen går 6, men känns alltid skönt att ta en lång dusch, en kopp kaffe i lugn och ro + att man har några minuters spelrum. Det är alltid någon av barnen som vaknar och idag var det gossen vår som kom tassande omkring 5.20!
-mamma, Tino titta bompa! Och mysa dig fina mamma! Åh det värmer i hjärtat <3
Givetvis fick han göra mig sällskap framför bompa innan jag var tvungen att rusa iväg till bussen.
Ett kort pass på jobbet från 7-13.30! Underbart med dessa kort pass, då jag faktiskt får tid för mina älskade på e.m/kvällen!
Åkte direkt ner till Ryd där barnen var hos moster som var barnvakt i några timmar. När moster åkte vidare för att jobba så stannade jag och barnen kvar. Vi passade givetvis på att bada och vara ute på framsidan för att leka med alla leksaker :)
Underbart när man faktiskt helt plötsligt kan öppna en ytterdörr och där finns en liten gräsmatta, en altan så man kan ställa vagn m.m!
Fy så jag saknar en tomt, en riktig uteplats till barnen!!
3:e våningen är ingen hit när man har barn, och framför allt inte i ett område utan en bra lekplats!

Vi hann även hjälpa mommo att planera något blommor innan det var dags att åka hemåt.
Tino somnade gott i bilen medan Alissia höll sig vaken ända hem, strax efter oss kom pappa sebbe hem från sin första dag på hans arbete!
Medan sebbe och Alissia myste för fulla muggar, så passade jag och mamma på att plocka lite! Jag tog tag i all disk och plockade, skönt att veta att alla måsten innan arbetet i morgon blev lite mindre..

Snart dags för sängen!
I morgon väntas som sagt jobb för oss båda och innan våra kvällspass är det dags för Bvc! 7 månaders kontroll för Alissia och 2,5 års kontroll för Tino. Lite sent, men nu äntligen :)

Natti


Kära pappa!

Nattningen av barn innefattar inte nattningen av en gammal far!
På något konstigt vänster lyckas du alltid somna först!
Buspappa :)

(Lycklig att jag alltid lyckas få det på bild!) <3


Redan en ny vecka?

Herrejösses vad tiden bara springer iväg!!
Veckan som var bjöd på ett arbetspass, sedan har familjen bara spenderat tid med varandra, då vi kommer vara ifrån varandra en hel del framöver.
Mitt schema drar igång på riktigt i morgon och pappa sebbe ska starta sin utbildning i morgon!
Många bollar i luften på en och samma gång! Var inte direkt meningen att båda skulle vara iväg nu under sommaren och jobba. Så nu måste vi försöka fixa och trixa ihop våra scheman med någon barnvakt! Men under semestern är det en ren lögn att få tag på barnvakt.
Tacka gudarna dock för min underbara älskade lillasyster som ska försöka att ta barnen så ofta hon kan! Åh världens bästa syster <3!

Veckan som var bjöd på en massa skoj. Moster lillan kom förbi och lånade med sig Tino en sväng under torsdagen. Mommo ville också njuta av gossen vår och lånade han från fredag till lördag.
De hade bland annat besökt mini zoo i Tibro. Jag och Alissia spenderade hela fredagen tillsammans med Sandra, Othilia och lilla Elwin. Åh underbart med lite tjej mys med de bästa brudarna på denna jord!! :)

Lördagen spenderades ute i husvagnen! Underbart väder så barnen passade på att bada. Första badet i en sjö för Alissia och hon älskade det! Lilleman där emot är lite av en badkruka och håller sig gärna in till kanten med en hink & spade..

Älskade barn! Ni gör mig hel. JAG är världens lyckligaste som får vara just ER MAMMA!! <3 <3

En riktig bildbomb direkt från Instagram, vår vecka i bilder :)


En ny frilla

Äntligen fanns det en klipptid till Tino!
Lilleman har fått pappa sebbes otroligt tjocka hår och i denna värmen är det en lögn att hålla han sval!

Klippningen gick snabbt och smidigt. Tino är en mästare att sitta still i stolen och prata med frisören!
Peppar peppar, nästa gång kanske han har myror i brallan ;)
Som sagt, efter en lyckad klipptid blev det glass mys i parken :)


Allt för tidig morgon

Tino vaknade strax efter 4 och ville starta dagen glatt!
Nåja, någon dag går väl bra. Men efter drygt 1 vecka med uppstigning innan 5 känns det både i kropp och huvud!
Jag och sebbe har blivit bortskämde något otroligt mycket med långa morgnar, ja i alla fall till 7.30-8.30 snåret emellanåt :)
Tino hittade en av bak böckerna och påminde mig lite sött att jag minsann hade lovat lilleman att vi ska baka i veckan! Så nu under morgonen har han redan valt ut de kakor som han ville ha.

Igår åkte Philip hem för denna gång och vi saknar honom redan! Alltid lika tråkigt och tomt när han åker hem. Nu längtar vi tills nästa gång. Tino har redan börjat planera och bestämt vad vi ska göra då.
Igår kväll jobbade även jag mitt första pass för denna sommaren, ett kort kvällspass mellan 15.30-21! Skönt att vara tillbaka och att få jobba och ännu skönare med en liten mjukstart ;)

Alissia vaknade lagom tills att jag kom hem igår kväll. Goflisan, sken upp som en sol när hon såg mig, tror bestämt att någon hade saknat mamma en del :)