Ett lyckligt samtal!

Idag under eftermiddagen så ringde Alissias läkare.
Han ville kontrollera att vi hade fått brevet samt prata om den undersökning som kommer göras.
Han passade även på att höra vad som egentligen hände när hon fick sitt krampanfall, hur jag upplevde det. 
Eftersom att jag inte har något körkort så var det Sebbe som fick åka in med henne, vet inte vad eller hur mycket Sebbe talade om. Men när jag i alla fall hade talat om vad som hände, mer noggrant så ändrade han sin uppfattning och bekräftade att det var ett mindre krampanfall.
Han bad om ursäkt för att Alissia hade blivit hemskickad och att han inte hade varit mer "påläst". 
Från det att Sebbe och Alissia hade lämnat akuten så hade han suttit och läst på om eldsmärken, han hade kollat igenom hennes journal (främst från hud) och hade även pratat med en del kollegor, han bad om ursäkt flera gånger över att de hade fått åka hem och jag kände verkligen en lättnad. 
Att någon tar oss på allvar! 

Så nu blev vi även lovade att få en remiss för att göra ett EEG på Alissia.
Dessa undersökningar kommer kunna visa oss om det finns något avvikande och även hur stor riskerna är för mer komplikationer och liknande.
Vilken fantastisk läkare, har dock aldrig träffat han.. Men har man tid att prata med en orolig mamma i dryga 50 minuter så är man verkligen guld värd! Och framför allt be om ursäkt och läsa på ännu mer! Han hade lika gärna kunnat släppa Alissia/detta fall, men i stället väljer han att gräva djupare för Alissias skull! 

Detta besked kom som en lättnad för vår del! Och Alissias också givetvis, fast att hon inte förstår något nu så kommer detta ändå att hjälp henne i framtiden.

Innan hennes anfall var vi redo och taggade för att kommer ner till Göteborg för att tala om en laserbehandling. 
Men efter detta kommer vi gå genom eld och vatten för att få reda på alla symtom/biverkningar som detta ur söta märke kan skapa!

Vår älskade lilla skatt <3Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback