Svensk sjukvård!

Tack tack!
Äntligen börjar mitt förtroende för dem stiga en aning, eller i alla fall över några små toppar än så länge!
När vi nu i kväll kom hem så hade Alissia fått två brev. Det ena innehöll en tid till en barnneurolog och det andra brevet en liten ursäkt om man kan kalla det så.
Tyvärr va det helt fel team som bad om ursäkt! 
Ja, egentligen tycker jag att det är läkaren på hud som skulle be om ursäkt men tyvärr var ursäkten ifrån Alissias (vårt) nya team!
Som sagt, de bad om ursäkt eftersom att vi inte hade fått träffa specialister direkt i början när vi fick veta att Alissia har ett eldsmärke.
De tipsade även om en förening som finns för personer med SWS, det vill säga Sturge- Weber syndrom. 
Det känns så otroligt skönt att vi äntligen vet vad Alissia har. Och nu så ska vi ta reda på vilken typ Alissia har.
Det känns extra skönt och bra att de har tagit tag i allt detta nu eftersom att Alissia redan i januari ska börja på förskolan, vi hoppas även att vi kan få ännu mer fart på denna karusell så att vi kan få svar på alla våra egna frågor och funderingar!

Aldrig någonsin kunde jag egentligen tro att hennes super söta eldsmärke kunde göra en sådan stor skada. Och jag hoppas att alla symtom och komplikationer kommer att stanna här, redan i början! För Alissias skull! 

Efter att ha avslutat fas 2 i Alissias undersökning med ett EEG, så kom detta efterlängtade brev som en stor julklapp för oss. Underbart.

Tack alla för ert enorma stöd till oss och ett stort tack för alla fina ord!
Ni betyder otroligt mycket för oss <3Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback