Gårdagen

Igår var det äntligen dags för oss tillsammans med Alissia att få träffa en hudläkare. Älskade mamma/mommo kom förbi på morgonen för att lämna lilleman på förskolan medan vi åkte bort till KSS.
Vi fick träffa en specialistläkare som konstaterade att Alissia har ett eldsmärke på sin vänstra kind.
Vet inte om jag har nämnt det innan, men när Alissia blev omkring 3 veckor så fick hon ett rätt så stort märke på sin vänstra kind. Märket syns tydligt under vissa tillfällen och det är placerat från kinden, ner en bit över halsen och bakom örat!

För oss spelar det egentligen inte roll vad detta är för något märke, men för hennes skull så ville vi kolla upp det. Vi ville se om det i framtiden fanns något att göra åt detta, om hon vill!!
Vi fick veta snabbt att det fanns en laserbehandling som man kan göra medan barnet är nersövd.
Denna laser kan bleka eldsmärket men kan också ge ärr, speciellt om det sker senare under livet.


De tittade även över hennes eksem och vi skulle höra av oss när de blossade upp igen. Ja det är väl typiskt att eksemen ska var så otroligt fina när man äntligen träffar en hudläkare!

Som sagt, för oss spelar det ingen roll vad vår älskade Alissia egentligen har för märke! Hon är vår finaste prinsessa i vilket fall, oavsett beslut!
Jag har blivit så van att se henne med sitt söta fina märke. Hon är nu och för alltid min finaste, älskade och den mest underbaraste lilla Eld-prinsessan som man kan tänka sig <3


Bara älskar Hannas förklaring, så jag lägger upp hennes underbara sms! Tack för att du finns där för oss Hanna! Tack för att du är du <3
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback