Sommarlov - "mester"

Ja nu är äntligen den dagen här som Tino smått har väntat på!
Idag fick Tino äntligen sommarlov, eller "mester" (semester) som han kallar det!
Det var blandade känslor under dagen, visst var han nöjd och glad över att få vara hemma i sommar. Men samtidigt kryllade frågor och lite smått oro över vad alla de andra barnen skulle göra!
Vilka bekymmer de små har!
Tino funderade länge på vart, med vem och varför hans bästa kompisar också skulle vara lediga.
Jösses, den märkets klart och tydligt att han redan saknar vissa utav kompisarna.

Direkt efter förskolan åkte vi med mommo och moster till Mariestad. Besiktning av bilen stod på schemat och Tino var glatt impad på den rätt så unga killen som kollade igenom mommos bil. Upp i luften, tutade och tillslut körde han iväg med bilen... En skraj Tino? Yes, han blev minsann riktigt nervös över att bilen försvann!

En snabb sväng till Örlen för att lämna av mommo och lämna lite grejer inför morgondagen. Kvällen avslutades med gottigheter ifrån pizzerian och bompa mys! Vid 18.40 fick en trött liten kille hoppa i säng efter en rolig dag, stackarn höll på att somna näst in till i mosters famn, hans stora bruna ögon rullade för fullt medan han försökte övertyga oss om att han var super pigg. Nåja lilla vän, den gick vi minsann inte på denna gång!

Nu är förhoppningsvis väskan färdig packad inför i morgon! Ja en väska krävs minsann till 4 olika individer.. idag insåg jag nog att vi verkligen är en hel familj. Lite nostalgi när man minns tillbaka själv på sin barndom och kommer så väl ihåg hur mamma och pappa packade en väska full med de viktigaste sakerna, helt ärligt så trodde man alltid att de överdrev!
Inte skulle vi väll vara borta i flera veckor?!
Men nu, si sådär 20 år senare med två underbara barn så förstår jag att det är en hel del som verkligen ska med! Och ändå lyckas man glömma hälften av alla dessa viktiga saker som man är i behov utav under en dag/kväll borta!

Natti
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback